Житомирська політехніка – повноправний член (Individual Full Member) Європейської асоціації університетів (EUA)

Shares

Отримали довгоочікувану новину, а саме лист за підписом Генерального секретаря Європейської асоціації університетів (EUA) Amanda Crowfoot. Європейська асоціація університетів прийняла Державний університет «Житомирська політехніка» як повноправного члена асоціації – Individual Full Member. Відповідне рішення було ухвалено радою EUA 26 серпня 2022 року.

Європейська асоціація університетів об’єднує понад 850 університетів із 49 країн Європи. EUA відіграє вирішальну роль у Болонському процесі та у впливі на політику ЄС щодо вищої освіти, досліджень і інновацій. Завдяки безперервній взаємодії з рядом інших європейських та міжнародних організацій EUA гарантує, що незалежний голос європейських університетів буде почутий.

EUA надає членам знакові можливості для обміну передовим досвідом, беручи участь у спільних заходах із залученням широкого кола університетів. Асоціація створює унікальні можливості для участі у формуванні європейської політики та ініціатив, що стосуються вищої освіти та наукових досліджень.

Офіційний сайт Європейської асоціації університетів (EUA): www.eua.be

Вітаємо колектив Житомирської політехніки та здобувачів освіти з черговим досягненням! Запрошуємо долучатися до активностей Європейської асоціації університетів! Житомирська політехніка в когорті найкращих! Дякуємо кожному за роботу та ваш внесок у спільний результат!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */