Викладачі кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій популяризують молодіжну політику на Житомирщині

Shares

Протягом останніх трьох років викладачі кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Житомирської політехніки активно співпрацюють із молодіжними громадськими організаціями м. Житомира з метою розвитку молодіжної політики Житомирського регіону.

Співпраця передбачає участь у наукових виставках, гуртках, телепередачах, а також проведення відкритих лекцій та тренінгів для молоді. Крім того, викладачі консультують і беруть безпосередню участь у написанні та подачі проєктів на конкурси підтримки ініціатив інститутів громадянського суспільства на рівні міста й області (грант Житомирського міського голови для обдарованої молоді, конкурси від Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, а також від Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації тощо).

Однією з основних цілей кафедри є популяризація серед молоді нового і сучасного напряму розвитку науки – робототехніки. І сьогодні офіційно викладачі кафедри А та КІТ вступили до лав однієї із найвідоміших у місті молодіжних громадських організацій «Молодіжний інтеграційний центр». ГО «МІЦЬ» відома завдяки реалізації різноманітних проєктів в Житомирській області з історії України, краєзнавства, національно-патріотичного виховання молоді. А відтепер реалізує новий напрям – робототехніку.

Популяризуємо науку серед молоді разом із Житомирською політехнікою!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */