Представники Житомирської політехніки взяли участь у відкритті Молодіжного центру «Kreativ space»

Shares

12 серпня 2022 року під час святкування Дня молоді у місті Житомирі був відкритий Молодіжний центр «Kreativ space» в рамках проєкту “Розвиток та підтримка молоді Житомирщини тут і зараз в умовах воєнного стану”, який реалізовує ГО “Інститут Креативних Інновацій” у співпраці з управлінням НПВ, молоді та спорту Житомирської ОДА за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Команда Інституту Креативних Інновацій підготувала для молоді цікаві івенти, починаючи з настільних ігор і закінчуючи теоретичними та практичними воркшопами. В організації та проведенні різноманітних цікавинок взяли участь представники студентства, викладачів та органів студентського самоврядування Житомирської політехніки.

Майстерня «Фотомистецтво»

Студентка ФІКТ Тетяна Шмиріна провела майстер клас для початківців та любителів, поділилась своїми лайфхаками та секретами фотомистецтва. Також на локації була представлена виставка фотографій Тетяни.

STEM майстерня за участі команди науковців лабораторії робототехніки та лабораторії мехатроніки «MechLab».

На воркшопі Житомирська політехніка представила експонати Інтерактивного музею науки і технологій «Політехнік» (спільний проєкт Державного університету «Житомирська політехніка» та Асоціації випускників Житомирської політехніки). Зокрема, 3D-принтери власного виготовлення, куб безкінечності (демонструє ефект заломлення та відбивання світла), інноваційна LED лампа.

Науковці лабораторії робототехніки представили одну з останніх розробок – мобільний робот для проведення наземної відеозйомки.

Жива бібліотека

Анастасія Нетребицька, учасниця програми Еразмус+ та студентська ректорка Житомирської політехніки поділилась своїм досвідом участі у двомісячному міжнародному волонтерстві в Румунії від Європейського корпусу солідарності (червень-липень 2022), розповіла про роботу органів студентського самоврядування Житомирської політехніки та запросила на навчання в університет.

Також у організації заходу взяли участь Бошян Альберт (ФПУП), Новицька Світлана (ФПУП), Тарасюк Антон (ФКІТМР), Овечкіна Анастасія (ФПУП).

Дякуємо всім, хто долучився до організації та відкриття Молодіжного центру «Kreativ space»! Успіхів команді центру, активних учасників та цікавих подій! Впевнені у подальшій співпраці між Житомирською політехнікою та Молодіжним центром «Kreativ space»!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */