Представники Житомирської політехніки – переможці та призери відкритого чемпіонату області з веслування на човнах «Дракон»

Shares

30 липня 2022 року у місті Житомирі на базі Чайка відбувся відкритий чемпіонат Житомирської області з веслування на човнах «Дракон». Учасники змагалися у різних вікових категоріях на човнах типу D-12, дистанції 200 м. та 2000 м. Представники Житомирської політехніки виступали на змаганнях у складі команди Kaizer (Житомир).

За сумою двох дистанцій призерами та переможцями змагань стали:

Жінки 19-39 років: золото вибороли студентка ГЕФ Форманюк Анна (група ЗЕО-21к), викладач кафедри фізичного виховання та спорту Гресь Марина.

Чоловіки 19-39 років: срібло – студент ФІКТ Брежнєв Віталій (група ПІ-61).

Змішаний клас 19-39 років: срібло – студент ФКІТМР Мороз Дмитро (група ЗААГ-19), студент ФІКТ Брежнєв Віталій (група ПІ-61), студентка ГЕФ Форманюк Анна (група ЗЕО-21к), викладач кафедри фізичного виховання та спорту Гресь Марина.

Вітаємо учасників змагань зі спортивними здобутками на рівні області! Дякуємо Управлінню національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА та Федерації України з веслування на човнах «Дракон» за відмінну організацію змагань на найвищому рівні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */