Козяр Ярослав – стипендіат програми «Завтра.UA» 2021/2022

Shares

Вітаємо керівника студентської лабораторії мехатроніки «MechLab» Державного університету «Житомирська політехніка» Ярослава Козяра з перемогою у конкурсі програми «Завтра.UA» 2021/22 Фонду Віктора Пінчука.

За результатами трьох турів переможцями конкурсу стали 93 студенти, які представляють 43 заклади вищої освіти України. Цьогорічні переможці набрали від 67,3 до 86,1 балів. Максимально учасник конкурсу Завтра.UA може набрати 100 балів, з яких 20 за участь у 1-му турі, 40 балів – 2-й тур, а також 40 балів – 3-й тур.

Ярослав Козяр за рейтингом посів 18 місце серед усіх переможців конкурсу. Конкурсна робота була виконана  за науковим напрямом «Механічна інженерія». Тема роботи «Створення екструдера шнекового типу для тривимірного друку переробленими пластиками». З рейтингом переможців можна ознайомитися за посиланням.

Стипендіальна програма «Завтра.UA» – найбільша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді в Україні, заснована Фондом Віктора Пінчука у 2006 році. Її головна мета сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни.

Програма «Завтра.UA» надає можливості стипендіатам для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків, обміну досвідом та створення власних проектів й ініціатив. Стипендіати отримують фінансову, партнерську, експертну, інформаційну підтримки. Програма надає стипендії, яку студенти отримують щомісячно протягом року. Крім того, стипендіати можуть одержати фінансову підтримку для реалізації проектів і ініціатив, а також гранти для індивідуального розвитку та навчання. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */