Житомирська політехніка – переможець конкурсу проектів Еразмус+/Мобільність

Shares

За результатами конкурсного відбору 2022 р. Державний університет “Житомирська політехніка” здобув новий проект Еразмус+/Мобільність в партнерстві з Технічним університетом м. Дрезден, Німеччина.

У рамках даного проекту передбачено здійснення академічних обмінів студентів/аспірантів/докторантів і викладачів, насамперед, факультету комп’ютерно-інтегрованих технологій, мехатроніки і робототехніки, з метою навчання та стажування, відповідно.

Тривалість навчання здобувачів освіти – 3-12 місяців, стажування викладачів – 1 тиждень-2 місяці. Всі витрати на здійснення мобільностей покриваються за рахунок коштів бюджету проекту.

Тривалість проекту – 2022-2025 н.р.

Сума фінансування – 50000 €;

Розвитку зв’язків із колегами з Німеччини і, власне, успішній підготовці даного проекту університет завдячує доценту кафедри механічної інженерії – к.т.н. Балицькій Наталії Олександрівні, яка впродовж останніх років активно долучається до міжнародної роботи університету.

На початку нового навчального року відділом міжнародних зв’язків буде доведено інформацію щодо порядку та особливостей участі у конкурсі на отримання стипендій (грантів) в рамках даного проекту.

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */