Українська мова для внутрішньо переміщених осіб

Shares

Мова – коштовний скарб народу. Іван Франко
Мова – то серце народу: гине мова – гине народ. Іван Огієнко

 Державний університет «Житомирська політехніка» пропонує всім бажаючим відвідати безкоштовні он-лайн курси з української мови.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну  усвідомлення ролі державної мови у встановленні національної ідентичності набуває неабиякого значення. Опанувати українську мову, використовувати її у повсякденному спілкуванні стало не просто актуально, а і необхідно задля висловлення своєї громадянської позиції та наближення нашої перемоги. Почасти для переходу на спілкування українською мовою, не вистачає достатньої практики і знань.

Державний університет «Житомирська політехніка» пропонує свою допомогу на початку цього шляху і оголошує набір на безоплатні курси з української мови.

Запрошуємо громадян з числа внутрішньо переміщених осіб, а також усіх бажаючих долучитися до цікавих та корисних занять з української мови!

Ви дізнаєтеся, яку роль відіграє мова в житті кожної людини, ознайомитеся із специфікою організації промов та складання виступів, зрозумієте яке значення має комунікація. Ми поговоримо про мовні норми та правила їх дотримання, про мовну культуру особистості як основу грамотності людини та  про синтаксичну грамотність. Буде цікаво!

Щоб навчитися говорити – потрібно почати говорити! Часто ми відкладаємо вивчення мови на потім, проте, почати ніколи не пізно. Навіть якщо Ви звикли спілкуватися іншою мовою, знайте, що метод занурення в мову є найкращим! Давайте робити це разом!

РЕЄСТРАЦІЙНА ФОРМА

Початок курсів 1 серпня 2022 року о 18:00

Чекаємо на вас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */