Стажування студентки спеціальності «Облік і оподаткування» в Гуманітарно-природничому університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща)

Shares

Студентка освітнього ступеня «молодший бакалавр», гр. ОО-1мб, Аліна Терентюк, не зважаючи на воєнний стан (стажування відбувалось з 01 березня по 31 травня 2022 р.), складнощі виїзду в той період до Польщі, успішно завершила стажування та отримала відповідний сертифікат про стажування протягом 92 днів на програмі «Облік і податки» на факультеті економіки та права Гуманітарно-природничого університету імені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща). На наше прохання, Аліна поділилась своїми враженнями та фото.

«З того моменту, як я приїхала до університету, я жодного разу не пошкодувала, що вирішила взяти участь у стажуванні.

Місто, в якому я навчаюсь, – Ченстохова, дуже гарне, надихаюче та спокійне. Тут багато історичних пам’яток, відомих на всю Польщу, що дуже вражає. Наприклад, на фото – собор Ясної Гури, відомий на всю країну своєю історією, та знаходженням в ньому ікони Божої Матері. Ввечері сяє прапорами України; собор Святої Родини, внутрішню архітектуру якого не описати словам!

Університет – це просто моє кохання)). Тут всі привітні, охайні, та дуже класні. Викладачі дружелюбні та завжди готові прийти на допомогу. Спілкування з польськими одногрупниками допомогло швидко адаптуватися до польської мови.

Завдяки цьому стажуванню я отримала новий досвід – навчання за кордоном. Я навчилась працювати з більш розгорнутими документами та всім, що пов’язано з моєю майбутньою професією. Я дуже вдячна цьому університету за нові знання, емоції та досвід і приїхала б сюди ще не один раз!»

Від свого імені хочу подякувати адміністрації Гуманітарно-природничого університету імені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща), зокрема, ректору, проф. Анні Випих-Гавроньській, а також представникам факультету економіки та права, декану, проф. Пауліні Уцєкляк-Єж, а також кураторам пані Олені Івашко та пані Олені Буруновій за співпрацю та всебічну підтримку всіх наших студентів, що перебувають в університеті на стажуванні або на навчанні за програмою подвійного диплому.

P.S. З питань навчання студентів спеціальності «Облік і оподаткування» за програмою подвійного диплому (3 роки) або стажування (92 дні) в Гуманітарно-природничому університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща) звертайтесь до координатора програми, проф. Ірини Жиглей (тел. +380675947817).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */