Студентки ГЕФ – переможниці Всеукраїнського конкурсу студентів і молодих вчених з міжнародною участю

Shares

Переможці у двох номінаціях Всеукраїнського конкурсу з раціонального природокористування та сучасних енергоефективних технологій для студентів і молодих вчених з міжнародною участю.

Попри війну та складні умови цьогорічної організації та проведення конкурсів наукових робіт, відбувся Всеукраїнський конкурс студентів і молодих вчених з міжнародною участю «Інтелект молоді. Раціональне природокористування та сучасні енергоефективні технології».

Конкурс організовано Міністерством освіти і науки України, Радою молодих учених, Національним технічним університетом «КПІ ім. І. Сікорського», Навчально-науковим інститутом енергозбереження та енергоменеджменту, Українською нафтогазовою академією під патронатом Професійної Асоціації екологів України. До участі в конкурсі поряд з українськими молодими вченими долучились представники Польщі, Словаччини, Литви, Нідерландів. В роботі підсумкової конференції взяли участь 20 фіналістів.

Перемогу одразу у двох номінаціях здобули наукові роботи студентів кафедри екології Житомирської політехніки.

У номінації «Еколого-економічні засади природокористування в контексті Сталого розвитку суспільства» дипломами та грамотами від організаторів за друге місце нагороджені студентки ГЕФ групи ТЗНС-39: НЕКРАЩУК Тетяна та ЛЯШЕНКО Вікторія. Керівник наукової роботи – доцент кафедри екології, к.е.н. Ганна КІРЕЙЦЕВА.

У номінації «Екологічна безпека та технології захисту навколишнього середовища» дипломами та грамотами від організаторів за третє місце нагороджені студентки ГЕФ: МЕДВЕДЄВА Вікторія (гр. ЕО-39) та ПОЛІЩУК Ангеліна (гр. НЗ-1). Керівник наукової роботи – доцент кафедри екології, к.пед.н. Олена ГЕРАСИМЧУК.

За активну участь в роботі журі конкурсу була відзначена завідувачка кафедри екології, д.т.н. Ірина ПАЦЕВА.

Вітаємо переможців та призерів а також їх наукових керівників! Подальших наукових здобутків! Миру та скорішої Перемоги нашій Україні!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */