Результати онлайн-бесіди «Eastern Culture Values» за участю професора Hana Umezawa

Shares

Language Hub Житомирської політехніки довідався про особливості звичаїв, культури та моральних цінностей східних країн від професора, випускниці Лондонської школи економіки Ханако Умезави.

Професор надихнула своєї завзятістю до вивчення історії східних країн та удосконалення мовленнєвих навичок, що важливо як студентам Житомирської політехніки, які вивчають одну зі східних мов – китайську (Деталі за посиланням), так і усім охочим збагатитися знаннями рідкісної та економічно потужної мови, а відтак розширити горизонти для подальшої успішної кар’єри. Адже скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина (Йоганн Вольфганг фон Ґете). Як казав Франк Сміт, «знання однієї мови дозволяє увійти в коридор життя, знання декількох мов – відкриває нам усі двері у цьому коридорі».

Будучи фахівцем з міжнародних відносин, Ханако дуже влучно охарактеризувала минуле, теперішнє та майбутнє своєї держави, окреслила своє бачення її розвитку, а також висловила слова підтримки Україні та щирі сподівання на процвітання нашої держави у найближчому майбутньому. Dear Hana, thank you for standing with Ukraine!

Ханако розповіла про особливості справжньої чайної церемонії, покликаній сприяти гармонії, повазі, чистоті духу та душевного спокою. Наголосила, наскільки важливо для японців жити в гармонії з природою та плекати внутрішню рівновагу.

Приємно бачити зацікавленість студентів особливостями письма східних країн. Дякуємо Хані за корисні поради щодо особливостей вивчення мови, адже знання, отримані від native speaker є надзвичайно дієвими та важливими.

Висловлюємо щиру подяку Ханако Умезава за надзвичайний вебінар та чекаємо наступних зустрічей!

Слідкуйте за новинами Language Hub, — з нами цікаво!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */