Міжнародне стажування старшого викладача кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки у Cracow University of Technology

Shares

Згідно плану підвищення кваліфікації та міжнародних стажувань на 2021/22 навчальний рік старший викладач кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки Лугових Оксана Олександрівна у травні-червні 2022 року проходила міжнародне підвищення кваліфікації у Cracow University of Technology.

Стажування включало роботу викладачем та викладання навчальної дисципліни «Комп’ютерна обробка зображень» для студентів за програмою Erasmus+ на факультеті комп’ютерних наук та телекомунікацій, ознайомлення з навчально-методичною та науковою роботою. Отримано відповідний міжнародний сертифікат.

Головним завданням стажування було набуття знань та досвіду з сучасних інформаційно-комп’ютерних технологій в професійній діяльності фахівців-метрологів.

Результати стажування будуть застосовані для удосконалення викладання дисциплін, спрямованих на вивчення комп’ютерних методів обробки сигналів та зображень з вимірювальною інформацією, що викладаються студентам освітньої програми «Комп’ютеризовані інформаційно-вимірювальні системи» за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */