Візит Надзвичайного і Повноважного Посла Естонської Республіки в Україні Каімо Кууска до Житомирської політехніки

Shares
24 травня 2022 року Житомирська політехніка зустрічала Надзвичайного і Повноважного Посла Естонської Республіки в Україні Каімо Кууска, який був з офіційним візитом на Житомирщині. Також до університету завітали заступник голови Житомирської військової адміністрації Наталія Остапченко, Народний депутат України Арсеній Пушкаренко.

Гості відвідали новий сучасний навчальний корпус університету, поділився з гостями напрямами розвитку даного освітньо-наукового простору та перспективами подальшого оновлення матеріально-технічної бази Житомирської політехніки.
Каімо Кууса з гостями пройшли університетом: сучасні аудиторії, лабораторії, ІТ-центр, Музей науки і технологій “Політехнік”; відбулися зустрічі з представниками кафедр університету та відділу міжнародних зв’язків.
В конференц-залі університету у форматі питання/відповіді ректор Віктор Євдокимов представив основні досягнення колективу та здобувачів освіти Житомирської політехніки, учасники зустрічі обговорили перспективні напрями співпраці, розглянули освітні програми університету. Під час зустрічі Надзвичайний і Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні Каімо Кууса підтвердив бажання Уряду Естонії взяти участь у відбудові об’єктів, що були зруйновані в результаті агресії росії на території Житомирської області.
Дякуємо поважним гостям за візит до Житомирської політехніки, позитивні відгуки щодо розвитку університету! Впевнені, що визначені цілі співпраці будуть повною мірою досягнуті! Україна та Естонська Республіка за МИР та конструктивну роботу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */