Житомирська політехніка долучилась до відзначення Дня єднання на майдані Соборному

Shares
“Сьогодні у День єднання разом зі студентами, викладачами та співробітниками Житомирської політехніки взяв участь в урочистостях на майдані Соборному. Разом всі МИ були присутні при урочистому піднятті Державного Прапору України та виконали Державний Гімн України!

В дні, коли перед нашою державою стоять серйозні зовнішні і внутрішні виклики, ми зобов’язані забезпечити консолідацію суспільства, ми маємо користуватися достовірними джерелами інформації, ми повинні підтримувати спокій у колективах та родинах!
Ми впевнені у власній армії, у наших воїнах, які мають достатньо сил і засобів, а також відповідний бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти нашу державу. Українське військо сьогодні найбільш потужне з 2014 року, а коаліція партнерів, які надають нам підтримку, найширша з моменту проголошення Незалежності.
Нас лякають великою війною, але маємо розуміти, що все це – частина війни гібридної. Її мета – залякати нас, змусити жити в тривозі, посіяти паніку! Але Ми – сильний, вільний та єдиний народ!
У нас велика Держава, сильна армія та бажання жити мирно на своїй землі! Нам не потрібно чужого, ми хочемо жити з впевненістю у завтрашньому дні – працювати, створювати сім’ї, виховувати дітей у мирній Україні!
Ми – єдині! Ми – Україна! Слава Україні!”
ректор Державного університету “Житомирська політехніка”
Віктор Євдокимов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */