Навчальні тренінги викладачів та студентів ФБСО в рамках реалізації міжнародного проєкту  DigEco за програмою ЄС Еразмус+

Shares

В рамках реалізації міжнародного проєкту Digitalization of economic as an element of sustainable development of Ukraine and Tajikistan / DigEco 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP за програмою ЄС Еразмус+ викладачі та студенти факультету бізнесу та сфери обслуговування  в період з 28 січня по 14 лютого 2022 року взяли участь у серії навчальних тренінгів та вебінарів.

28-29 січня 2022 року проходив тренінг з інклюзивної освіти, який організувала партнер проекту DigEco ГО «Вінницька міська організація «Паросток» на чолі  з керівником Іриною Саранчою. До семінару приєдналося близько 100 учасників з університетів України та Таджикистану. Ірина Саранча та Олена Омельченко представили аналіз сучасних інструментів та підходів, мобільних додатків, які використовуються в інклюзивному навчанні. Під час тренінгу учасники  опановували практичні навики, працюючи в різних залах Zoom, ділилися досвідом проведення навчання для студентів з обмеженими можливостями, обговорювали питання мотивації таких студенів. За результатами такого онлайн-тренінгу викладачі-учасники отримали сертифікати: Андрій Морозов, Галина Тарасюк, Катерина Шиманська, Людмила Чижевська, Юлія Богоявленська, Світлана Обіход, Віталій Бондарчук, Тетяна Завалій, Олена Виговська, Ірина Литвинчук, Марія Александрова, Артур Махно, Ніна Кириленко.

08 лютого 2022 року проходило on-line навчання з питань цифровізації курсів DigEco, яке проводило Міністерство цифрової трансформації України. Підтримка Міністерства цифрової трансформації України дозволить проєкту розбудовувати спроможності вищої освіти та залучати широке коло цільових груп до вивчення цифровізації економіки. Участь в навчанні брали: Андрій Морозов, Галина Тарасюк, Катерина Шиманська, Тетяна Остапчук, Юлія Богоявленська, Віталій Бондарчук, Тетяна Завалій, Катерина Орлова, Наталія Виговська, Оксана Новак.

14 лютого 2022 року партнер проєкту DigEco Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного для учасників проєкту  організував тренінг з психології бізнесу, який проходив за підтримки Посольства Ізраїля в Україні. Тренінг проводив тренер-консультант світового рівня Ян Зусман, спеціаліст Міжнародного Навчального Центру ім. Голди Меїр (Ізраїль). Тема тренінгу “Психологічний портрет бізнесмена”. Питаннями тренінгу стали: психологічні риси бізнесмена від природи та їх розвиток під час життя, типи бізнесменів та їх характеристика, психологічний портрет бізнесмена, залежність успіхів в бізнесі від психології, вплив грошей на успіх в бізнесі, що означає успіх в бізнесі та інші. Учасниками такого тренінгу стали викладачі: Галина Тарасюк, Юлія Богоявленська, Ірина Царук та студенти Лейла Петрук і Інга Пігасова.

Набуті навики та удосконалені знання  викладачі будуть впроваджувати в пілотне навчання магістрів спеціальностей «Менеджмент», «Економіка», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Фінанси, банківська справа та страхування» за проєктом Digitalization of economic as an element of sustainable development of Ukraine and Tajikistan із застосуванням нового навчального середовища.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */