Еразмус+ /Мобільність: навчальний семестр на базі  Університету Думлупінар (Туреччина) розпочато

Shares

Вже протягом багатьох років між Житомирською політехнікою та Університетом Думлупінар (м. Кютаг’я, Туреччина) триває злагоджена та плідна співпраця в рамках проєкту Еразмус+/Міжнародна мобільність. Щороку студенти, викладачі та адміністративні працівники обох ЗВО здійснюють взаємні академічні обміни з метою навчання, стажування, викладання та налагодження співпраці.

Весняний семестр 2021-2022 навчального року для студенток третього курсу, − Анюти Шикало та Зоряни Осипенко, − факультету Публічного управління та права, кафедри Теоретичної та прикладної лінгвістики, спеціальності «Філологія, прикладна лінгвістика»  розпочався в одному з найдавніших міст на території сучасної Туреччини – місті Кютаг’я на базі Університету Думлупінар.

Нагадуємо, що згідно з умовами участі у програмі міжнародних академічних обмінів Еразмус+, студенти звільняються від оплати за навчання, у свою чергу, отримуючи щомісячну стипендію у розмірі 800 Євро. За витрати на проїзд також не варто хвилюватися, адже Європейська Комісія попіклувалася і про це, покриваючи затрати у розмірі 275 Євро.

Вітаємо дівчат зі стартом нового семестру  і бажаємо їм досягти успіхів в стінах гостинного Університету Думлупінар!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */