Захисти випускних робіт слухачами курсів соціальної та професійної адаптації проєкту «Норвегія-Україна

Shares

14-17 грудня 2021 року у Житомирській політехніці відбувалися захисти випускних робіт слухачами курсів із професійної реадаптації учасників АТО/ОСС та членів сімей загиблих. Навчальний процес проводився за проєктом соціальної та професійної адаптації проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему», який реалізується в Державному університеті “Житомирська політехніка” вже другий рік поспіль.

Навчання здійснювалося у період з 17 вересня 2021 року по 15 грудня 2021 року за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

За результатами проходження перепідготовки, слухачі отримають Свідоцтво про освітньо-професійну перепідготовку від Державного університету «Житомирська політехніка». Цього разу до навчання долучилися ветерани АТО/ООС та члени сімей загиблих із 7 територіальних громад Житомирщини, окрема вдячність  Житомирській міській раді, головам Новоград-Волинської міської ради, Малинської міської ради, Іршанської об’єднаної територіальної громади, Черняхівської селищної ради, Новогуйвинської селищної ради Житомирського району, Березівської сільської ради об’єднаної територіальної громади!

Також дане навчання стало можливим  завдяки прийнятому Рішенню Житомирської обласної ради та голові ради Володимиру Федоренко! Дякуємо за всебічну підтримку та затверджений Порядок використання коштів обласного бюджету для здійснення заходів із професійної реадаптації директорці Департаменту соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації Олені Грищук, начальнику Головного управління Національної соціальної сервісної служби у Житомирській області Юрію Прокопцю, заступниці директора Департаменту соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації Бойм Світлані, начальниці відділу соціальної підтримки населення та учасників антитерористичної операції операції об’єднаних сил Алексієнко Ларисі!

Окремі слова вдячності Президенту Міжнародного фонду соціальної адаптації Володимиру Рубцову за постійну підтримку і можливість реалізації даного проєкту в Житомирській області!

Дякуємо координаторам проєкту у Житомирській політехніці Людмилі Каленчук, Ірина Жиглей та Олені Сивак, а також керівнику ННЦ конверсії військових кадрів та ветеранів війни університету – Володимиру Лагуті за проведену роботу зі слухачами та життя даного проєкту!

Випускники проєкту представили свої бізнес-плани зі створення кондитерської, новорічних іграшок ручної роботи, 3D-виробів, виготовлення виробів зі шкіпи, відкриття закладу швидкого харчування, вирощування розсади і овочів, розліснення земель та виготовлення деревної щепи, створення сіті-ферми, магазину посуду з глини, студії догляду за тілом, сумок-шоперів із ручним розписом, хореографічного колективу, інтернет-магазину жіночих піжам, птахоферми,організації для підготовки та здійснення стрибків з парашутами, переробки та виготовлення сировини з дерева, послуг зі створення сайту.

Вітаємо випускників із успішним захистом власних проєктів! Успішної їх реалізації!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */