Захист магістерських кваліфікаційних робіт за спеціальністю «Менеджмент» військовими медиками  

Shares

Відповідно до Наказу Міністерства охорони здоров’я України № 1977 від 31.10.2018 р. для керівного складу закладів охорони здоров’я встановлено додаткові вимоги щодо наявності вищої освіти ІІ ступеня за управлінською спеціальністю. З урахуванням зазначеного, традиційно до магістратури Житомирської політехніки за спеціальністю «Менеджмент» вступають на навчання для здобуття вищої управлінської освіти представники закладів охорони здоров’я різного профілю.

Вступна кампанія 2019 р. не стала виключенням, і лави студентів магістратури за спеціальністю «Менеджмент» поповнилися 8 представниками Житомирського Військового госпіталю (Військова частина А1065). Півтора роки навчання промайнули майже непомітно, і вже 15 грудня 2021 року відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт медичними працівниками госпіталю.

Варто відзначити, що усі представники Військового госпіталю є учасниками бойових дій, тож одержання вищої освіти за управлінською спеціальністю є для них важливим напрямом подальшого професійного розвитку. Захист магістерських робіт був цікавий, насичений та з плідними дискусіями щодо управління діяльністю закладів охорони здоров’я.

Вітаємо магістрів із успішним захистом, висловлюємо їм вдячність за їх щоденну працю та бажаємо міцного здоров’я, наснаги, здобутків та професійного зростання!

Кафедра менеджменту і підприємництва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */