Участь викладачів та студентів Житомирської політехніки у професійному заході компанії VISEVEN – GEEK SPACE TECH FRIDAY

Shares

17 грудня 2021 року студенти Житомирської політехніки, які навчаються за спеціальностями 123 «Компʼютерна інженерія» та 125 «Кібербезпека», разом із викладачами кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки долучилися до онлайнового заходу GEEKSPACE TECH-FRIDAY. Цей захід був організований та проведений представниками університетського партнера – компанії VISEVEN у межах постійно діючої професійної ініціативи Geek Space (https://geek-space.io/), що провадиться для ІТ-спільноти вже більше 6 років.

Цього разу на заході були представлені наступні теми:

  1. Все, що потрібно знати про Docker (доповідач Дмитро Іванішин, Full Stack Developer, компанія VISEVEN).
  2. Criteria of Operational ready product (доповідач Юрій Дедеркал, Software Engineer, Amazon Web Services).
  3. Amplify – rapid start with AWS Services (доповідач Олександр Майківець, Back End Developer, VISEVEN).

Кожен із доповідачів представив відповідні продукти, технічні та технологічні рішення, описав деталі їх реалізації та поділився власним досвідом їх використання, а також відповів на питання від слухачів та колег. До спілкування та відповідей на питання долучалися і інші фахівці компанії VISEVEN.

Участь викладачів та студентів Житомирської політехніки у GEEKSPACE TECH FRIDAY надала можливість ознайомитися з баченням професійної спільноти з питань використання нових технологій, розробки програмних продуктів з використанням сучасних хмарних сервісів тощо. Це бачення та досвід безумовно будуть корисними для подальшого формування професійних компетентностей майбутніх ІТ-фахівців, яких готує кафедра компʼютерної інженерії та кібербезпеки Житомирської політехніки.

Щира подяка фахівцям партнера Житомирської політехніки – компанії VISEVEN за чудово проведений захід.

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */