Візит представників Житомирської політехніки до компанії Ajax Systems, м. Київ

Shares

Що робить наше сьогодення безпечним та захищеним? Звичайно, сучасні технології, що з кожним роком стають все складнішими та досконалішими. Як результат цього – люди, які вміють їх застосовувати стають більш необхідними для сучасного суспільства.

Ідея створення освітньої програми «Інформаційні відеосистеми та системи контролю доступу» (в межах спеціальності 172 «Телекомунікації та радіотехніка») виникла не випадково, а була зумовлена саме різким злетом індустрії охоронних та ІоТ систем, що потребують висококваліфікованих фахівців. Якісна освітня програма можлива лише за умови постійного розширення організацій-стейкхолдерів, які залучаються до її розробки та вдосконалення на постійній основі.

В рамках такої взаємодії, 9 листопада 2021 року відбувся візит представників Житомирської політехніки разом з представниками охоронної компанії м. Житомира ТОВ «ДІВІКС» до компанії Ajax Systems, м. Київ. Завідувач кафедри біомедичної інженерії та телекомунікацій Нікітчук Тетяна, гарант освітньої програми Дубина Олександр, керівник відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю Псюк Михайло, провідний спеціаліст відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю Новосьолов Іван на запрошення Ajax Systems відвідали виробництво компанії та ознайомились з процесом розробки і створенням високотехнологічних охоронних систем українського виробництва.

Під час візиту гості дізнались історію становлення та розвитку компанії, особливості розробки та виробництва професійних систем безпеки, які відповідають найжорсткішим вимогам до сучасних охоронних комплексів. Ajax Systems – це повний цикл розробки, де всі пристрої виготовляються з нуля від ідеї, проектування архітектури, підбору компонентів, розробки програмного забезпечення до дизайну продуктів. Продукція компанії представлена датчиками для захисту від проникнення, системами охорони приміщень та вулиць, датчиками виявлення пожежі та затоплення приміщень, розумними розетками та реле, різноманітними модулями інтеграції та ретрансляторами тощо. Особлива увага, за словами представників компанії, приділяється контролю якості виробничого процесу, адже це гарантує незмінну  високу якість продукції компанії Ajax Systems, яка забезпечує надійність систем безпеки.

Представники Житомирської політехніки ознайомились зі специфікою роботи фахівців, задіяних у такому виробництві, а також отримали  відповіді на свої запитання. Приємною несподіванкою стала зустріч на виробництві компанії із випускниками кафедри біомедичної інженерії та телекомунікацій Житомирської політехніки попередніх років, а сьогодні – співробітниками компанії Ajax Systems, які беруть участь у створенні електронних модулів охоронних систем.

Наостанок візиту, в центральному офісі Ajax Systems були обговорені подальші кроки для співпраці та окреслено формати її реалізації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */