Участь стартап-лідерів Житомирської політехніки у Empowering Youth Hackathon від Garage 48, Yep!, ESTONIA Concept Cooperation

Shares

“Від ідеї до прототипу за 48 годин!” Команда від Житомирської політехніки разом з 15 командами з усієї України інтенсивно працювала у фіналі у Харкові над розробкою та алгоритмами втілення ідей.

Учасники та учасниці застосували різноманітні підходи, що вже запроваджено в Житомирській політехніці завдяки реалізації проєкту “Підприємницький університету” (YEP!, МінЦифра). У фіналі презентовано результати триденної нон-стоп праці, пряму трансляцію яких демонстровано у прямому ефірі на сторінці YEP.

Стартапери Житомирської політехніки брали участь у хакатоні від команди “Bridge to the rainbow 🌈”, розробляючи бізнес-ідею створення та втілення задуму збереження пам’яті про домашніх улюбленців. Команда виступила розробниками сайту візитки, бізнес моделі та плану, і сформована завдяки партнерству студентів Віталія Харченка (@mrendermeshka), Наталії Казакевич (@anakonda24_7), Данили Терпяка (@hathmy).

Житомирська політехніка активно долучається до стартап-заходів та пишається своїми студентськими лідерами, які створюють сучасні інноваційні продукти, змінюючи світ на краще!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */