Державні іменні стипендії кращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні

Shares

За інформацією Міністерства освіти і науки України, з нагоди Дня Гідності та Свободи було визначено переможців на здобуття державних іменних стипендій кращим молодим вченим для увічнення подій Революції Гідності та вшанування подвигу Героїв України – Героїв Небесної Сотні на 2022 рік.

Для участі у конкурсі були подані документи  176 претендентами, які працюють або навчаються у закладах вищої освіти та наукових установах, що належать до сфери управління міністерств, Служби безпеки України або перебувають у віданні Національної академії наук України, національних галузевих академій, з урахуванням розподілу державних іменних стипендій.

Пишаємося, що серед 22 найкращих молодих вчених України, які стали переможцями конкурсу – завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ім. проф. Б.Б. Самотокіна Житомирської політехніки, кандидат технічних наук, доцент, член-кореспондент Академії технічних наук України Андрій ТКАЧУК.

Андрію Геннадійовичу відповідно до наказу МОН України від 19.11.2021р. №1254 призначено стипендію імені Устима Голоднюка з 1 січня 2022 року на один рік.

Вітаємо представника Житомирської політехніки з призначенням  почесної стипендії та дякуємо за активну громадську позицію!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */