Перемоги творчих колективів Житомирської політехніки на Всеукраїнському конкурсі «Арт-Трамплін»

Shares

31 жовтня 2021 року в м. Києві відбувся Всеукраїнський дистанційний багатожанровий конкурс «Арт-Трамплін» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури та інформаційної політики України.

Метою конкурсу є сприяння розвитку культури і мистецтва, створення рівних можливостей для виконавців та творчих колективів незалежно від віку та місця їх проживання задля розкриття здібностей та талантів учасників.

Конкурсні виступи демонструвалися членам журі завдяки використанню відеоматеріалів, надісланих учасниками конкурсу. Державний університет «Житомирська політехніка» представили два колективи Центру культури студентської молоді – вокальний дует колективу «Акорд» ( Ступак Анна (гр.ПВ-3, ФБСО) та Шваб Марія (гр.ЕК-2, ФБСО)) під керівництвом Голуб Л.М. та хореографічний колектив «Гармонія» під керівництвом Панасюк О.М.

Виступ вокального дуету колективу «Акорд» ( Ступак Анна (гр.ПВ-3, ФБСО) та Шваб Марія (гр.ЕК-2, ФБСО)) під керівництвом Голуб Л.М.

Вокальний дует представив пісенний твір авторства Боба Бредлі та Сіссі Реджвіка під назвою «Gimme that swing» і виборов І місце!

Хореографічний колектив «Гармонія» під керівництвом Панасюк О.М.

Хореографічний колектив «Гармонія» представив хореографічну композицію «Тримай мене міцно» і також став Лауреатом І ступеня!

Ми вітаємо наші творчі колективи та їх керівників і бажаємо подальших перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */