Вокальний ансамбль “Акорд” – лауреат І ступеня Всеукраїнського дистанційного конкурсу мистецтв “АртО2”

Shares

29 вересня 2021 року відбувся Всеукраїнський дистанційний багатожанровий конкурс «АртO2». Конкурс проходив за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури та інформаційної політики України.

Проведення Всеукраїнського дистанційного багатожанрового конкурсу «АртO2» відкриває нові можливості для творчих колективів та виконавців з усього світу, дозволяючи їм долати географічні кордони, матеріальні бар’єри та можливі перешкоди з боку здоров’я (зважаючи на поширення світом коронавірусної інфекції (COVID-19).

Всеукраїнський дистанційний багатожанровий конкурс «АртO2» надає виконавцям та творчим колективам, незалежно від віку та місця їх проживання, рівні можливості для участі, гарантуючи справедливе суддівство та об’єктивне оцінювання виступів професійним міжнародним журі у різних представлених у конкурсній програмі жанрових номінаціях.

Конкурсний виступ демонструється членам міжнародного журі завдяки використанню відеозаписів, надісланих у заявці учасниками конкурсу. Кожен з учасників конкурсу (виконавець, колектив), незалежно від результату, отримує професійну рецензію на представлений номер.

Житомирську політехніку на конкурсі представляв ансамбль «Акорд» (керівниця Голуб Л.М.) із піснею «NOW». У складі колективу: Гнип Михайло (ФІКТ, гр. ІСТм-20-1), Коптяєв Максим (ФІКТ, гр. ІПЗк-20-1), Мєдвєдєв Віталій (ФІКТ, гр. ПІ-61), Глод Юлія (ФБСО, гр. ЕПМ-19), Ступак Анна (ФБСО, гр. ПВ-3) та Шваб Марія (гр. ЕК-2). Члени журі високо оцінили виконавську майстерність, вокальні здібності, емоційність виступу, зовшінній вигляд та сценічну культуру наших молодих співаків.

Ансамбль «Акорд» та кожен із його учасників, отримали звання Лауреата І ступеня, нагороджені дипломами конкурсу та пам’ятним подарунком –  кубком.

Вітаємо наш колектив з черговим визнанням їх творчої роботи! Успіхів та нових перемог, “Акорд”!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */