Студенти-маркшейдери відвідали тематичні виставки Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича

Shares

Напередодні знакових для України свят, Дня українського козацтва та Дня захисників і захисниць України, студенти груп ГГ-29, ГГ-26, 27к гірничо-екологічного факультету разом з куратором Ковалевич Людмилою відвідали тематичні виставки, що проходять з 1 до 31 жовтня у Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О. Ольжича.

Студенти мали можливість ознайомитися з виставкою світлопису Дмитра Гапчинського «КЕДЬ МИ ПРИЙШЛА КАРТА» до Дня захисника України, виставкою живописних робіт знаного житомирського художника Юрія Камишного «Святим Героям слава!» та персональною виставкою скульптури Заслуженого майстра народної творчості України Володимира Дерпача «МІЙ РІДНИЙ КРАЙ», що представлені у відділі літератури та мистецтв.

Окрім того, студентам запропонували за допомогою шрифта Брайля та деяких вправ зрозуміти соту частину того, як живуть і що відчувають інклюзивні люди з особливими потребами.

Дякуємо керівництву бібліотеки за цікаві локації та змістовну програму! Запрошуємо студентів  факультетів Житомирської політехніки до ознайомлення з експозиціями, що представлені у Житомирській обласній універсальній бібліотеці ім. О. Ольжича!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */