Теорія+практика: студенти ФБСО відвідали Парк-отель «Чудодієво»

Shares

В рамках співпраці зі стейкхолдером кафедри туризму та готельно-ресторанної справи і Парком-отелем «Чудодієво» (с. Вишпіль, Житомирська область), студенти першого курсу груп ТЗ-8 та ГРС-4 разом з доц. Ольгою Мілінчук відвідали заклад та познайомились з особливістю його роботи в сучасних умовах.

На території готельно-ресторанного комплексу «Чудодієво» студенти мали можливість побачити різні типи котеджів і номерів на двох, трьох, чотирьох, п’яти і більше осіб класу люкс/напівлюкс, ресторан та колиби авторської кухні, бізнес зали, спортивну зона (теніс, волейбол, футбол), дитячий майданчик і табір, лазні, альтанки біля води, бар, паркінг, басейн тощо. Студенти ознайомились з рядом основних та додаткових послуг, серед яких унікальний проект апітерапії «Бджоландія» з можливістю оздоровчого сну на вуликах.

В процесі зустрічі адміністрація закладу запросила студентів до проходження виробничої практики на їх базі та наголосила на готовності співпрацювати у проведенні професійних майстер-класів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */