Розвиток міжнародного співробітництва Житомирської політехніки з Технічним університетом м. Конья (Туреччина)

Shares

Державний університет «Житомирська політехніка» постійно працює в напрямі розширення кола міжнародних партнерів. Так, у 2020 році було підписано угоду про співробітництво з Технічним університетом м. Конья (Туреччина).

26-27 жовтня 2021 року відбувся перший робочий візит до турецького університету. Начальник відділу міжнародних зв’язків Житомирської політехніки, доц. Василь Мамрай зустрівся з проректором з міжнародних зв’язків ‑ проф. Хусейном Сельчуком Халакджи, керівництвом відділу міжнародних справ: керівником – доц. Яймуром Кючюкбезірчі, координатором програм академічних обмінів – Тесліме Гьокгьол.

За результатами проведених перемовин було досягнуто домовленостей стосовно подальшого розвитку співробітництва між обома університетами, а саме щодо спільної підготовки і подачі проектних заявок в рамках міжнародних програм Mevlana та Erasmus+.

Наразі Державний університет «Житомирська політехніка» має договори про співпрацю з п’ятьма університетами Туреччини:

  • Університет Думлупринар, м. Кютаг’я;
  • Університет Османгазі, м. Ескішехір;
  • Університет ім. Аднана Мендереса, м. Айдин;
  • Університет ім. Шейха Едебалі, м. Біледжик;
  • Технічний університет, м. Конья.

З усіма вищезазначеними ЗВО реалізується активна міжнародна співпраця, як в рамках спільних проектів, так і відповідно до двосторонніх договорів. Впевнені у вдалому розвитку співробітництва з новим партнерським університетом!

Відділ міжнародних зв’язків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */