Відзнаки для студентів Житомирської політехніки від компанії ТОВ «Інфопульс-Україна»

Shares

Наприкінці 2021/2022 н.р. для студентів-бакалаврів спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія» та 125 «Кібербезпека» Житомирської політехніки, в межах укладеного договору про партнерство і співробітництво, фахівцем-практиком компанії ТОВ «Інфопульс-Україна» Олександром Жуковим проводилася онлайнова лекція «The Role of SOC in Cyber Security”. Цю лекцію прослухали більше 90 представників університету – викладачів кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки і студентів. що навчаються на освітніх програмах цієї кафедри.

На основі викладених матеріалів лекції студентам було запропоновано позмагатися у фінальній онлайнової грі-конкурсі. Конкурс проводився на базі системи «Kahoot». Його особливістю було те, що на місця учасників у підсумковому рейтингу впливали не лише правильні відповіді, а й швидкість, з якою вони надавалися.

У конкурсі взяли участь більше 30 учасників. Наші студенти чудово справилися з поставленими завданнями, майже всі з них правильно відповіли на більшість поставлених питань. Але змагання не було б змаганням, якби у ньому не визначалися переможці. Переможцями стали:

І місце – Олег Андрусенко (4 курс, група КІ-3).

ІІ місце – Михайло Гончаров (4 курс, група КБ-2).

ІІІ місце –  Андрій Ференз (2 курс, група КБ-20-1).

Компанія ТОВ «Інфопульс-Україна» підготувала та передала чудові приємні подарунки переможцям. На жаль обставини (онлайновий формат заходу) не дали змоги вручити заслужені призи відразу, але сьогодні хлопці їх отримали. Вітаємо!

Дякуємо організаторам події від компанії ТОВ «Інфопульс-Україна» Аліні Близнюк, Марії Сіговій, Олександру Жукову.

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */