Участь студентів Житомирської політехніки у Школі волонтерства

Shares

Протягом 4-5 вересня 2021 року у місті Житомирі відбувалась вже п’ята Школа Волонтерства, організаторами якої є Українська волонтерська Служба та Інститут креативних інновацій. У заході брала участь молодь не лише з Житомира, а й із Вараша та Києва. Учасниками заходу були студенти-активісти Житомирської політехніки Нетребицька Анастасія (студентський декан ФПУП) та Махлай Ярослав (студентський декан ФКІТМР).

На заході учасники та учасниці мали змогу відкрити для себе волонтерство та дізнатися більше про історію виникнення волонтерського руху в Україні, різні форми волонтерства, права та обов’язки волонтерів, місцеві ініціативи та громадські організації.

Та яка цікава теорія, якщо не випробувати її на практиці? Саме тому, другого дня на учасників чекала волонтерська акція, результатом чого стало висаджування 15 молодих ялинок біля ЗОШ №6 міста Житомира. Для багатьох учасників дана акція стала першим у житті досвідом волонтерства.

Творити зміни для себе та світу завжди легше у колі однодумців! Долучайтеся до волонтерських заходів, що відбуваються у місті Житомирі та ініційовані здобувачами освіти Житомирської політехніки в тому числі!

Твори добро!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */