Студенти спеціальностей «Менеджмент» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» долучаються до Підприємницького університету

Shares

Підготовка справжніх лідерів із підприємницьким способом мислення, людей, які будуть змінювати суспільно-економічні відносини на краще, передбачає не лише опанування класичних дисциплін, але й освоєння інноваційного компоненту. У такому контексті важливою є ініціативність як закладу вищої освіти, так і студентів.

Відтак, з метою підвищення інноваційності та практичної спрямованості освіти, а також на виконання положень Угоди про співробітництво зі Спілкою підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України студенти 1-4 курсів спеціальностей «Менеджмент» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» візьмуть участь у інноваційно-освітньому івенті «Урочистий старт ініціативи «Підприємницький університет», організаторами якого є стартап-інкубатор YEP, Дія.Бізнес, Міністерство цифрової трансформації України, Український фонд стартапів, Genesis. Ініціатива реалізується за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

В рамках заходу планується розгляд питань, пов’язаних із розвитком підприємницької освіти в Україні. Участь у даному заході сприятиме покращенню організації діяльності студентів щодо розробки стартапів під час вивчення дисциплін кафедри менеджменту і підприємництва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */