Тренінг “Безпека праці промислових підприємств регіону” від стейкхолдера для молодших бакалаврів ГЕФ

Shares

14 вересня 2021 року у Державному університеті “Житомирська політехніка” відбулась зустріч із головним державним інспектором Управління Держпраці у Житомирській області Поповим Дмитром Валентиновичем. Запрошений стейкхолдер провів тренінг з охорони праці на тему “Безпека праці промислових підприємств регіону” для студентів спеціальностей «Екологія» та «Гірництво» освітнього рівня «молодший бакалавр».

Мета даного заходу полягала в тому, щоб підготувати майбутніх спеціалістів до вирішення практичних завдань та реагування на надзвичайні ситуації повсякдення і на робочих місцях. Під час тренінгу обговорювалися права працівників на охорону праці при укладанні трудового договору та в процесі праці, навчання з питань охорони праці, профілактика травматизму та професійних захворювань, дії на випадок пожежі в житловому приміщенні та на об’єктах з масовим перебуванням людей, правила користування вогнегасниками, правила дорожнього руху, правила поведінки на воді та надання першої долікарської допомоги потерпілим.

Тренінг дав можливість теоретичні знання перевірити на практиці, обговорити питання, які в реальному житті допоможуть запобігти травмам та небезпечним ситуаціям, вивчити на практиці питання надання допомоги людині при кровотечі, втраті свідомості, при опіках та теплових ударах, при утопленні.

Поєднання теоретичних знань з практичними навичками, спілкування з досвідченими спеціалістами допоможуть нашим випускникам у майбутньому самостійному житті і на робочих місцях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */