Еразмус+/ «Міжнародна кредитна мобільність» (МКМ): навчання студентів на базі італійського Університету «Ла Сапієнца» (Рим, Італія)

Shares

У 2017 році Державний університет «Житомирська політехніка» та Римський університет «Ла Сапієнца» започаткували співпрацю в рамках реалізації проєкту Еразмус+/КА2 SmaLog «Магістерська програма зі смарт-транспорту і логістики для міст» в рамках якого студенти та викладачі пройшли різнотермінові стажування, навчалися на базі закордонного ЗВО і, водночас, працювали над дипломними роботами/проєктами.

Вже у 2020 році ЗВО розширили горизонти співпраці, спільно підготувавши проєктну заявку в рамках програми Еразмус+, проєкту «МКМ», яку було затверджено представництвом Європейської Комісії.

Даний проєкт передбачає реалізацію академічних мобільностей в рамках спеціальностей юридичного спрямування наявних в нашому і партнерському навчальних закладах.

За результатами конкурсного відбору, двоє студенток четвертого курсу навчання факультету публічного управління та права – Яцківська Анастасія (спеціальність «Правоохоронна діяльність») та Данілевська Надія (спеціальність «Публічне управління та адміністрування») було затверджено на участь у даному проєкті. Протягом наступних п’яти місяців Анастасія та Надія активно навчатимуться на базі Університету країни-партнера набуваючи неабиякий досвід навчання за кордоном.

Вітаємо дівчат і щиро бажаємо успіхів, старанності та завзятості у навчанні, а також набутті нових практичних знань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */