Студенти-автомобілісти Житомирської політехніки відвідали автосервісне підприємство Тойота Центр Житомир «Стар-Кар»

Shares

15 вересня 2021 року доцент кафедри автомобілів і транспортних технологій Володимир Шумляківський провів виїзне заняття з дисципліни «Технологічне проектування автотранспортних підприємств і станцій технічного обслуговання та сервіс автомобілів» зі студентами-автомобілістами 4 курсу бакалаврату на базі найсучаснішого автосервісного підприємства Тойота Центр Житомир «Стар-Кар», де працюють і успішно будують свою кар’єру від автомеханіків до керівного складу наші випускники.

Зустрічі такого формату дозволяють студентам отримати більше практичних знань щодо реалізації технологічних процесів фірмового автосервісу, ознайомитись з вимогами щодо фахових компетенції працівників, отримати пропозиції на подальше працевлаштування.

Висловлюємо взячність стейкхолдерам Житомирської політехніки, начальнику відділу сервісу Роману Стефанюку та нашому випускнику начальнику відділу продажу Дмитру Котовському за їх внесок у фахове зростання студентів.

На знімку: студенти груп ААГ-20 та АГК-28 з керівниками відділів Романом Стефанюком та Дмитром Котовським підприємства Тойота Центр Житомир «Стар-Кар»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */