Пішохідна екскурсія студентів ГЕФ екологічною стежкою «Три гори»

Shares

14 вересня 2021 року для студентів-першокурсників групи ЕО-2мб гірничо-екологічного факультету була проведена пішохідна екскурсія Житомиром. Захід було організовано гарантом освітньої програми «Екологія» освітнього ступеня «молодший бакалавр» Іриною Давидовою та куратором групи Людмилою Нонік.

Під час екскурсії студенти та викладачі пройшли екологічною стежкою «Три гори». Маршрут екологічної стежки прокладений через парк «Замкова Гора», Шодуарівський парк та парк Вічної Слави, які розміщені на найвищих точках міста. Маршрут поєднує культурні, історичні та природні об’єкти, дає можливість поглинути в історію міста та краще зрозуміти екологічні проблеми сьогодення.

Житомир – це місто із багатою історико-культурною спадщиною і охопити всі цікаві локації однією екскурсією не можливо, тому організаторами екскурсії було вирішено зробити подібні заходи традиційними.

Всі бажаючі можуть самостійно пройтися екологічною стежкою «Три гори». Онлайн-екскурсія була презентована Медіа-центром Житомирської політехніки та розміщена для всіх бажаючих у вільному доступі на офіційному youtube-каналі університету.

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */