Осінній семестр проекту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» розпочато у Житомирській політехніці

Shares

12 вересня 2021 року в Державному університеті “Житомирська політехніка” стартував осінній семестр проекту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему». 33 слухачі проекту, серед яких учасники АТО/ООС та їх дружини, будуть здобувати знання за напрямом «Підприємництво та web-технології у бізнесі», з акцентом на ознайомлення з можливостями участі в програмах регіонального, державного та міжнародного рівня щодо залучення фінансування на розвиток своїх бізнес-ідей та ідей соціального підприємництва.

За інформаційної підтримки Міжнародного фонду соціальної адаптації, зокрема, Президента фонду Володимира Рубцова, слухачі курсів та запрошені гості мали можливість прослухати відеозвернення Посла Норвегії в Україні Еріка Сведала.

З вітальним словом виступила перший проректор Державного університету «Житомирська політехніка» Оксана Олійник, відповідальна за організацію освітнього процесу на виконання договору за проектом «Норвегія-Україна» в Житомирській політехніці Ірина Жиглей, керівник ГО «Центр конверсії та професійної адаптації» Михайло Псюк, психолог проекту Наталя Харитонова.

До відкриття долучилась випускниця першого набору проекту Наталія Гончар (м. Малин) та випускник другого набору Олександр Луцевич. Приємно бачити серед слухачів чоловіків та дружин випускників попередніх семестрів. Родзинкою Житомирської політехніки є можливість відвідувати заняття разом з дітьми, для яких завдяки старанням Олени Сивак та Людмили Каленчук облаштовано дитячий простір.

За значний внесок в становлення сучасної національної ідеї, патріотизм та активну діяльність, спрямовану на об’єднання українців усього світу прагненні утвердження суверенності та розвитку України, ректора Житомирської політехніки Віктора Євдокимова, за наказом Всеукраїнського об’єднання громадян «Країна», було нагороджено медаллю «За вірність національній ідеї». Нагороду вручив слухач осіннього  набору проекту Василь Гончар.

Після урочистої частини відбувся тренінг, який провела психолог Наталія Харитонова в Громадській спілці “Дім Ветерана”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */