Нові досягнення викладачів-інструкторів академії Cisco Житомирської політехніки

Shares

Літній період для викладачів кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки і кафедри біомедичної інженерії та телекомунікацій був не лише періодом відпочинку, а й періодом професійного розвитку та підготовки до нового навчального року.

Викладачі кафедр завдяки налагодженій співпраці з професійною спільнотою інструкторів академій Cisco та провідними університетами України, зокрема, Дніпровською політехнікою, мали можливість підвищити свою фахову майстерність, опановуючи нові курси у межах програми Cisco Networking Academy.

Навчання з курсів CCNAv7: Enterprise Networking, Security, and Automation та DevNet Associate тривало 3 місяці, а з курсу CCNP Enterprise: Core Networking – півроку. Щотижня викладачі брали участь у 3-4 годинних онлайнових заняттях з висококваліфікованими тренерами-інструкторами та витрачали не менше 10 годин на самостійну підготовку. І це дало чудовий результат – всі наші колеги успішно пройшли проміжні та фінальні екзамени, були акредитовані як інструктори з відповідних курсів і отримали можливість застосовувати ці курси у освітньому процесі.

Курс CCNP Enterprise: Core Networking у вигляді вибіркового спецкурсу вже впроваджений в освітній процес для студентів магістрів спеціальності 125 Кібербезпека. Курс CCNAv7: Enterprise Networking, Security, and Automation вже активно використовується при викладанні дисципліни «Комп’ютерні мережі» для всіх освітніх програм ІТ-спеціальностей факультету, і впроваджується в професійних дисциплінах  нової освітньої програми «Інформаційні відеосистеми та системи контролю доступу» спеціальності 172 Телекомунікації та радіотехніка.

Вітання колегам з досягненнями:

Доцент кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Олена Головня  – інструктор з курсу CCNAv7: Enterprise Networking, Security, and Automation.

OlenaHolovnia-CCNAv7-ENSA-2021

Доцент кафедри біомедичнної інженерії та телекомунікацій Олександр Дубина – інструктор з курсу CCNAv7: Enterprise Networking, Security, and Automation.

Oleksandr_Dubyna_CCNAv7-ENSA-2021

Завідувач комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Андрій Єфіменко – інструктор з курсу CCNP Enterprise: Core Networking.

Andrii_Yefimenko_CCNP_Enterprise_Core_Networking_Certificate-2021

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки, 
кафедра біомедичної інженерії та телекомунікацій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */