Студенти Житомирської політехніки – учасники круглого столу «Створення молодіжної ради при Житомирській обласній державній адміністрації»

Shares

30 липня 2021 року студентський актив Державного університету «Житомирська політехніка» на запрошення Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА взяв участь у засідання круглого столу «Створення молодіжної ради при Житомирській обласній державній адміністрації».

Також до засідання долучилися молодіжні активісти області, представники інших ЗВО Житомирщини. Крім того, в режимі онлайн учасниками заходу були структурні підрозділи райдержадміністрацій, селищних, сільських об’єднаних територіальних громад, які впроваджують молодіжну політику в Житомирській області.

Круглий стіл розпочався з презентації Вікторії Безсмертної, головуючої ініціативної групи з підготовки установчих зборів, голови громадської організації «Інститут Креативних Інновацій» на тему «Міфи та факти про молодіжні ради».

Наші студенти взяли участь у дискусії щодо необхідності створення молодіжної ради при ЖОДА. Також було обговорено можливі шляхи розвитку молодіжних громад та їх важливість у місті Житомирі й на Житомирщині. Дякуємо всім за цікавий захід та впровадження актуальних ініціатив для молоді Житомирщини!

#ЦеЖ_Політехніка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */