Підсумки Вступної кампанії-2021 за результатами поданих заяв абітурієнтами

Shares
Сьогодні останній день подання абітурієнтами заяв до закладів вищої освіти України цього року. За кількістю поданих заяв та абітурієнтів, які вступають до університету, Вступна кампанія 2021 – найбільш успішна для Державного університету «Житомирська політехніка».

Житомирська політехніка підтверджує свої лідерські позиції у вищій освіті на Житомирщині! Станом на 18.00 23 липня в університеті зареєстровано – 9631 заява абітурієнтів.
В цілому до Житомирської політехніки на базі повної загальної середньої освіти для отримання освітнього ступеня «бакалавр» подали заяви на навчання випускники з 864 закладів освіти України.
Висловлюю вдячність за довіру абітурієнтам міста Житомира та Житомирської області, випускникам з різних куточків України! Окрема подяка керівникам закладів освіти Житомирщини за співпрацю з університетом, фахову профорієнтацію випускників. В результаті нашої співпраці вдалося зорієнтувати кращих випускників залишитися на навчання у Житомирській області.
Наводжу ТОП-15 закладів повної загальної середньої освіти міста Житомира та Житомирської області, з яких в університет подали заяви випускники одного або двох 11-х класів. Для Житомирської політехніки – це визнання та довіра! Дякую!
Дякую колегам, членам приймальної комісії Житомирської політехніки – кожному від професора, доцента до студента за високий професіоналізм під час даного напруженого етапу Вступної кампанії 2021 року!
Шановні абітурієнти, які подали заяви на навчання у Житомирську політехніку, шановні батьки, дякуємо вам за вибір університету! Ми переконані, що більшість з вас будуть зараховані на навчання і стануть студентами Житомирської політехніки!
Ректор Житомирської політехніки Віктор Євдокимов 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */