Випуск слухачів весняного семестру проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS)

Shares

12 червня 2021 року відбувся візит у Державний університет «Житомирська політехніка» офіційної делегації Посольства Норвегії в Україні.  Так, в університеті відбувся випуск слухачів весняного семестру проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS), що реалізується на базі Державного університету «Житомирська політехніка» спільно з ГО “Центр конверсії та професійної адаптації”.

В урочистостях з нагоди випуску взяли участь заступник голови місії Посольства Норвегії в Україні Александра Вацко, радник з питань співпраці та розвитку Керстин Агнета Валберг, голова Міжнародного фонду соціальної адаптації Володимир Рубцов, голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко, заступник Голови Житомирської обласної державної адміністрації Юрій Оханський.

У конференц-залі університету ректором Віктором Євдокимовим було презентовано політику університету щодо формування системи освітнього супроводу, апробації стійкої моделі соціальної та професійної адаптації військовослужбовців, ветеранів війни, АТО/ОСС, членів їхніх сімей і сімей загиблих. А в Інтерактивному музеї науки і технологій «Політехнік» презентована фото-виставка випускника проекту, учасника АТО, професійного фотографа, кандидата технічних наук Івана Канкіна за скандинавськими мотивами «NORWAY-UKRAINE». Фотомоделями виступили викладачі та слухачі проєкту.

Продовжився візит гостей урочистостями у актовій залі університету. Вітальні слова від гостей, творчі подарунки талановитої бандуристки-вокалістки Світлани Ніконорової, студентського вокального ансамблю «Акорд», житомирського ансамблю спортивно-бального танцю «Ритм» прикрасили захід.

Основною ж подією випуску стало вручення учасникам проєкту дипломів про участь в програмі «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему (NUPASS)» протягом лютого-травня 2021 р. від Міністерства Закордонних Справ Норвегії та Міністерства Оборони Норвегії; сертифікатів про завершення програми навчання за напрямом «Організація власного бізнесу» від Державного університету «Житомирська політехніка» (Україна) при підтримці Школи бізнесу НОРД Університету (Норвегія) за фінансової підтримки Міністерства Закордонних Справ Норвегії та свідоцтв про підвищення кваліфікації від Державного університету «Житомирська політехніка» обсягом 500 годин.

Вітаємо випускників проєкту з його завершенням, бажаємо всім учасникам успішної реалізації випускних проєктів по створенню власних бізнесів. Дякуємо всім партнерам з допомогою кого проєкт «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS) реалізується у Житомирській політехніці! Всім успіхів, подальшої плідної співпраці, добра та мирного неба!

ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */