У Житомирській політехніці відбувся он-лайн семінар «How to Lead Towards an Empowered School Through Peer Collaboration»

Shares

Нещодавно у Житомирській політехніці відбувся он-лайн семінар на тему «How to Lead Towards an Empowered School Through Peer Collaboration» за участі знаного спікера Dr. Figen Karaferye (Assistant Professor in Educational Sciences, Emet Voc. Sch. Kutahya Dumlupinar University, Turkey). Вебінар було присвячено обговоренню теми підсилення функціонування школи шляхом співпраці колег з інших регіонів. До плідної дискусії долучилися учителі англійської мови, викладачі ЗВО, а також усі охочі підвищити рівень володіння англійською мовою.

Такі заходи дозволяють підвищити професійну компетентність учителів загальноосвітніх шкіл та викладачів ЗВО, розширити особистісні можливості вчителя, удосконалити алгоритм взаємодії освітніх закладів різних ступенів та сприяють фасилітації управлінських навичок.

Щиро вдячні усім учасникам та сподіваємося, що вебінар якісно сприятиме пошуку нових підходів до організації освітнього процесу, удосконалення змісту та структури, форм та методів організації навчально-пізнавальної діяльності, а також впровадженні сучасних педагогічних, інформаційних та виробничих технологій навчання.

До нових зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */