Партнерський проект «UniSport» програми Active Citizens Ukraine зa підтримки British Council

Shares

Партнерський проект «UniSport» зa підтримкою British Council за програмою Active Citizens Ukraine завершився! Проект об’єднав три університети з різних куточків України (Приазовський державний технічний університет, Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, Державний університет “Житомирська політехніка”).

Фізичні вправи проводила тренерка з фітнесу міжнародного класу Smart Fitness Academy (Маріуполь) Маргарита Подопріхіна. Вправи були за фітнес-напрямком PortDeBras упродовж 45 хвилин. Рухи, які супроводжуються легкою музикою, що дозволяє відсторонитися від буденних проблем, налаштувавшись на особливе сприйняття себе і світу.

Окрім фізичних вправ, усі учасники та учасниці мали нагоду прослухати два онлайн-тренінги від Інги Федотової – доктора медичних наук, невролога, лікаря вищої категорії, начальника відділу консервативного лікування та клінічних досліджень ДП “Інститут патології хребта та суглобів імені Ситенка Національної АМН України” (м. Харків). Пандемія та дистанційне навчання залишили свій відбиток на кожному, тому такі теми тренінгів: «Як спосіб життя впливає на відчуття та самопочуття та навіщо нам нейромедіатори?» і “Пандемія гіподинамії: як зберегти хребет і суглоби здоровими” були не просто корисними, а вкрай необхідними.

Учасники та учасниці мали можливість приєднуватися до фізичних активностей як оффлайн, так і онлайн, завдяки чому не тільки вчені та студенти, а й слухачі університету, та й усі охочі з різних куточків України, і навіть Індії змогли взяти участь.

Дякуємо кожному, хто приєднався, хто надихав та підтримував, дякуємо за участь та настрій, а також особлива подяка UA: Суспільне “Житомирська хвиля” і особисто Оксані Кропивницькій за висвітлення суспільно значущих ініціатив і проектів.

Щиро вдячні організаторам та усім учасникам і учасницям за цікавий, високоякісний, продуктивний і насичений захід! До нових зустрічей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */