«Вплив інноваційних змін на розвиток суспільства: економіко-правові та соціально-гуманітарні аспекти»: on-line конференція (секції ФПУП)

Shares

Засідання секції  «Право та правоохоронна діяльність»

Цікаво та результативно день науки був відзначений студентами та викладачами кафедри права та правоохоронної діяльності факультету публічного управління та права. В рамках науково-практично конференції працювала наукова секція даної кафедри. У роботі секції взяли участь понад 70 студентів, викладачі кафедри, представники деканату ФПУП.

Також до роботи секції долучились практики, а саме юридичний департамент Житомирської міської ради в особі його директора Черниша Є.М. Активну участь у конференції взяли студенти денної та заочної форм навчання спеціальностей 081 “Право”, 262 “Правоохоронна діяльність”, 281 “Публічне управління та адміністрування”, а саме Решивська Я., Гаврилюк А., Ковтун І., Олійник А., Барас А., Стужук А., Кожан В., Гукаленко С. З вдалим дебютом вітаємо студентів першого курсу Матвєєва Д., Никодюка Д., Степаненко О., Поліщук А., Хімчик А., Швець А.,Шевчук Н.та їх наукових керівників Павліченко  І.М., Барановську Т.В.,Сушицьку  Ю.О., Шпиталенко Г.А., Миколаєць В.А.,Тичину В.П., Горая О.С., Кузьміна С.

Засідання секції  «Психологія та соціальне забезпечення»

13 травня 2021 року на факультеті публічного управління та права відбулася засідання секції психології та соціального забезпечення. Перший досвід наукового пошуку та публічного представлення його результатів мали студентки 1 курсу спеціальностей “Психологія” Антоніна Голик (освітньо-професійна програма “Юридична психологія”) та Інга Пігасова (освітньо-професійна програма “Екстремальна психологія”) та спеціальності “Соціальне забезпечення” Анастасія  Нетребицька.
Науковий захід було проведено у дистанційному форматі на платформі Google Meet, у якому взяли участь близько 20 учасників з числа науково-педагогічних працівників кафедри та студенства, під головуванням завідувача кафедри, доцента Ірини Леган.
Під час конференції на обговорення було винесено актуальні доповіді щодо соціально-психологічної характеристики процесу соціалізації особистості, особливостей девіантної особистості сучасного підлітка як науково-теоретичної проблеми та проблеми протидії торгівлі людьми у світі.

Засідання секції «Публічне управління та адміністрування»

13 травня 2021 року відбулося засідання секції публічного управління та адміністрування в рамках проведення щорічної наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів Державного університету «Житомирська політехніка».

В роботі секції взяли участь 32 особи, серед яких поряд з досвідченими викладачами та молодими вченими активно проявили себе здобувачі вищої освіти І-ІV курсів освітніх ступенів бакалавра та магістра спеціальності «Публічне управління та адміністрування». До організаційного комітету конференції надійшло 20 тез доповідей, які додано до загального збірнику конференції університету.

На пленарному засіданні було заслухано 3 виступи здобувачів вищої освіти, зокрема: Вяхірева Дарія, студентка, IV курсу, гр. ПУА-2 підготувала виступ на тему «Корупція-загроза інвестиційному клімату та економічній безпеці», Кусік Наталія, студентка ІІІ курсу, гр. ПУА-3 виступила з доповіддю на тему «Розвиток місцевого самоврядування в країнах Європи», Данюк Вікторія, студентка, ІV курс, гр. ПУА-2 дослідила тему «Тіньова економіка в Україні як складова корупції».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */