Участь представників Житомирської політехніки у Регіональній зустрічі рад молодих вчених Житомирської області

Shares

5 травня 2021 року у дистанційному форматі Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України провела Регіональну зустріч рад молодих вчених Житомирської області.

На зустрічі було презентовано діяльність Ради молодих вчених при МОН України. Голова ради, доктор юридичних наук Олеся ВАЩУК продемонструвала концепцію роботи Ради, основі її функції та напрями діяльності. Заступник голови Ради, доктор економічних наук Анастасія СІМАХОВА та секретар Ради, кандидат технічних наук Андрій ХОРОЛЬСЬКИЙ презентували найбільш амбітні та перспективні проекти Ради, які дають змогу молодим ученим України реалізувати свій творчий та науковий потенціал.

Діяльність Ради молодих вчених Житомирської політехніки та здобутки молодих вчених університету представила голова Ради університету, доктор економічних наук Катерина ШИМАНСЬКА, спільно з представниками Ради молодих вчених доктором педагогічних наук Тетяною ВАКАЛЮК, кандидатами технічних наук Андрієм ТКАЧУКОМ та Ганною ГУМЕНЮК.

Катерина ШИМАНСЬКА презентувала результати роботи молодих вчених Житомирської політехніки, розповіла про пріоритети роботи та перспективні напрями розвитку молодіжних досліджень, висвітлила інфраструктурні можливості розвитку молодіжної науки.

Тетяна ВАКАЛЮК відмітила про участь молодих вчених університету у організації наукових конференцій, які індексуються у наукометричних базах даних та запросила до наукової співпраці.

Андрій ТКАЧУК висвітлив питання розвитку матеріально-технічної бази для проведення досліджень з технічних спеціальностей та потенціал фінансування проектів з її оновлення.

Ганна ГУМЕНЮК охарактеризувала систему мотивації молодих вчених до нарощення публікаційної активності, в тому числі у рейтингових наукових виданнях, роботи аспірантів над дисертаціями.

У зустрічі також взяли участь кандидат технічних наук Олександр МЕЛЬНИК, кандидат економічних наук Катерина ОРЛОВА, доктор філософії Тетяна ТРОСТЕНЮК, кандидат сільськогосподарських наук Вікторія МЕЛЬНИК.

У результаті зустрічі відбулося обговорення можливостей і викликів у діяльності Рад молодих вчених та молодих вчених зокрема.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */