Сумуємо з приводу передчасної смерті Руслана Вадимовича Соболевського

Shares

Колектив та студенти Державного університету “Житомирська політехніка” висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та друзям з приводу передчасної смерті гарного наставника, талановитого вченого і вірного товариша, доктора технічних наук, професора Соболевського Руслана Вадимовича (05.06.1980-10.05.2021).

Руслан Вадимович все своє професійне та наукове життя пов’язав з університетом. У 2002 році здобув кваліфікацію магістра з гірництва, гірничого інженера. У 2005 році успішно закінчив аспірантуру університету та захистив кандидатську дисертацію з технічних наук, а у 2017 році – докторську дисертацію. У 2005 році Руслану Вадимовичу присвоєно вчене звання доцента кафедри геотехнологій та промислової екології, а у 2018 році – вчене звання професора кафедри макшейдерії.

Протягом багатьох років Руслан Вадимович працював у Житомирському державному технологічному університеті (з 2019 р. Державному університеті «Житомирська політехніка») на посадах асистента, старшого викладача, доцента, заступника зав. кафедри. З 2017 року Руслан Вадимович очолив кафедру маркшейдерії університету.

Руслан Вадимович мав значні наукові та професійні здобутки. Він був автором понад 150 науково-методичних робіт, 16 з яких включені до переліку міжнародних наукометричних баз даних «Scopus», багатьох навчальних посібників та монографій. Руслан Вадимович був науковим керівником кандидатських дисертаційних робіт Коробійчука В.В., Толкача О.М., Левицького В.Г., Шлапака В.О.

Руслан Вадимович також був люблячим батьком і чоловіком, гарним сином та вірним товаришем.

На жаль, у розквіті свого життя, Руслан Вадимович отримав звістку про важку хворобу. Він довго і наполегливо боровся з нею, були задіяні різноманітні можливості та ресурси, проте здолати смертельне захворювання йому не вдалося.

Світла пам’ять про Руслана Вадимовича назавжди збережеться в наших серцях… Вічна пам’ять та Царство Небесне!

Контакти для фінансової допомоги родині: 

Карта Приватбанку дружини, Світлани Соболевської

4731 1856 2082 8142

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */