Active Citizens Ukraine: проект UniSport успішно стартував за участі представників Житомирської політехніки

Shares

Зa підтримки British Council в межах програми Active Citizens Ukraine, 08 травня 2021 року відбувся  перший день проекту UniSport. Участь у проекті взяли три університети України (Приазовський державний технічний університет, Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, Державний університет “Житомирська політехніка”).
Маргарита Подопріхіна – тренерка з фітнесу міжнародного класу Smart Fitness Academy (Маріуполь) провела спортивне заняття з фітнес-напрямку PortDeBras. «PortDeBras» з французької перекладається як «рух рук і тіла».

Напрямок PortDeBras – це функціональне і динамічне витягування в комбінації з постійною роботою рук. Кожен рух тренування розрахований на те, щоб м’яко і наполегливо опрацьовувати зв’язки і суглоби, розтягувати м’язи, вивільняти всі затискачі тіла, знімати напругу. Тривалість майстер-класу 45-55 хвилин в залежності від рівня тренування. Складається з двох частин і вправ, заснованих на інтегрованих методах витягнення, концепції природного руху і балансу, збудованих в певному порядку і послідовності, з використанням вправ для постави, гнучкості, функціонального тренування. PortDeBras підходить більше для відновлення, ніж в якості інтенсивних тренувань.

PortDeBras допомагає зміцнити м’язи тіла, правильно впливає на поставу і хребет, а головне, допоможе впоратися зі стресом, поліпшити настрій і підняти настрій.

У Державному університеті «Житомирська політехніка» упродовж 45 хвилин студенти, працівники, викладачі і навіть наймолодше покоління, долучилися до проекту та показали на власному прикладі, що PortDeBras не тільки корисно для здоров’я, але й ідеально для відпочинку. Захід було проведено в  Інтерактивному музеї науки і технологій «Політехнік».

Ще заходи PortDeBras* плануються 22 травня та 06 червня 2021 р.!
Дати проведення онлайн-тренінгу з психологічного комфорту на відстані – 20 травня та 03 червня 2021р.

*PortDeBras плануєтся проводити на відкритому повітрі, тому дата тренінгу може бути змінена в залежності від погодних умов.

Контактна інформація: +380664885515, polupanova.pstu@gmail.com Катерина Полупанова

Реєстрація для участі у проекті за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */