Реєстрація для участі в онлайн-тренінгу Інги Федотової в межах програми Британської Ради “Активні громадяни”, проєкт “Unisport”

Shares

Вже 20 травня 2021 року, відбудеться тренінг від проєкту “Unisport” “Філософія здорового способу життя як адаптація до наслідків пандемії”, який проведе Інга Федотова – доктор медичних наук, невролог, лікар вищої категорії, начальник відділу консервативного лікування та клінічних досліджень ДП “Інститут патології хребта та суглобів імені Ситенка Національної АМН України” (м. Харків).

Як спосіб життя впливає на відчуття та самопочуття ? Навіщо нам нейромедіатори? Як зберегти баланс в роботі нейромедіаторів, а простіше – як навчитися «берегти нервову систему» в умовах дискомфорту? Про це та багато іншого розповість Інга Федотова.

Нейромедіатор можна назвати хімічним месенджером, який переносить, підсилює та врівноважує сигнали між нейронами та іншими клітинами в організмі. Вони можуть впливати на різні фізичні та психологічні функції, зокрема на частоту серцебиття, сон, апетит, настрій та емоції. Інформація, яку вони передають, залежить від виду нейромедіатора – їх є кілька і вони виконують різні функції. Нейромедіатори відіграють вирішальну роль у цьому нейронному спілкуванні, впливаючи на все: від мимовільних рухів до навчання чи настрою. Вони специфічно діють на організм, але на них також можуть впливати хвороби, ліки або навіть дії інших хімічних месенджерів.

Негативний вплив пандемії та безліч інших проблем допоможе вирішити тренінг від “Unisport”. Долучайтеся!

Інформація для приєднання до зустрічі Google Meet

Посилання на відеодзвінок 

Номер телефону для приєднання до відеозустрічі: (US) +1 562-354-0291 , PIN-код: 835 754 831 #

Реєстрація для участі за посиланням

Участь безкоштовна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */