Практичні заняття для студентів-бакалаврів Житомирської політехніки на базі ДП «Житомирстандартметрологія»

Shares

13 та 17 травня 2021 року для груп МТ-2 та МТ-1 проведено практичні заняття на базі Державного підприємства “Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації” (ДП «Житомирстандартметрологія»).

Заняття проводилися в лабораторії електротехнічних вимірювань та в лабораторії вимірювань тиску та вакууму, температурних, фізико-хімічних та оптико-фізичних вимірювань. Практичні заняття проведено за участю фахівців ДП «Житомирстандартметрологія» та старшого викладача кафедри метрології та інформаційно-вимірювальної техніки ОМЕЛЬЧУКА Ігоря.

Студенти групи МТ-2 в ході практичних занять ознайомилися з сучасним станом нормативної метрологічної документації для вимірювань фізичних величин, обладнанням лабораторії, що забезпечує повірку та калібрування засобів обліку тепла, води та енергоносіїв. Під час практичних занять в групі МТ-1 студенти ознайомилися з методами вимірювань електричних величин, об’ємів та витрат води та енергоносіїв.

В ході занять з студентами обговорювались актуальні питання професійної діяльності інженерів-метрологів та можливості майбутнього працевлаштування за фахом.

Щиро дякуємо ДП «Житомирстандартметрологія» за проведення занять та практичну складову для навчання наших студентів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */