Студентка кафедри менеджменту і підприємництва нагороджена дипломом ІІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Shares

21 квітня 2021 року на базі Поліського національного університету, м. Житомир відбулась підсумкова конференція ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей зі спеціалізації «Економіка бізнесу».

На Конкурс було подано 180 наукових робіт від 238 авторів із 72 закладів вищої освіти України. До заключного етапу конкурсною комісією було рекомендовано 57 наукових робіт, які презентували 59 студентів із 57 закладів вищої освіти України. Державний університет «Житомирська політехніка» представляли студентки кафедри менеджменту і підприємництва Ващенко Ольга (група ПВМ-5), Паулкіна Анастасія (група ПВ-4) та Котвіцька Аліна (група ПВ-4).

На другий етап конкурсу була відібрана наукова робота Ващенко Ольги за темою «Формування асортиментної політики підприємства». Студенткою у науковій роботі були досліджені методичні засади використання ABC-XYZ-аналізу у поєднанні із матрицею McKinsey в практичній діяльності виробничого підприємства з метою оптимізації його асортиментного портфелю. Основні наукові результати роботи було прийнято до впровадження у практичній діяльності ТОВ «Віта». За результатами наукового дослідження студенткою було опубліковано наукову статтю у Збірнику студентів, аспірантів та молодих вчених «Наука майбутнього» (2021 р.) та тези доповіді на Міжнародній науковій конференції «Сучасні виклики сталого розвитку бізнесу» (05-06 листопада 2020 р., м. Житомир).

За рішенням конкурсної комісії, Ващенко Ольга була нагороджена дипломом ІІI ступеня зі спеціалізації «Економіка бізнесу».

Вітаємо Ольгу та її наукового керівника к.е.н., доц. Ганну Ткачук! Бажаємо подальших наукових досягнень та звершень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */