Студентка ФІКТ отримала стипендію для участі у Літній Школі 2021 Ризького технічного університету

Shares

Ризький технічний університет (РТУ, Латвія) – організатор щорічної міжнародної літньої школи для студентів з різних тематичних спрямувань, перелік яких щороку змінюється та розширюється.

За результатами конкурсного відбору організаторів, Шмиріна Тетяна – студентка Державного університету «Житомирська політехніка» (факультет інформаційно-комп’ютерних технологій, спеціальність «Комп’ютерна інженерія»)  отримала фінансування з боку Державної Організації з Розвитку Вищої Освіти Республіки Латвії у розмірі 711 Євро на участь у Літній Школі 2021 за спрямуванням «3D-анімації». Нагадуємо, що стипендія покриває витрати на навчання, проживання, харчування,  участь у заходах та подорожах.

Навчання відбудеться в період з 12 по 30 червня 2021 року під керівництвом представників факультету комп’ютерних наук та інформаційних технологій Ризького технічного університету з дотриманням відповідних карантинних вимог.

Вітаємо Тетяну з результативним досягненням та сміливим починанням!

Відділ міжнародних зв’язків Житомирської політехніки в черговий раз наголошує на необхідності випробування своїх сил у різноманітних конкурсах студентської міжнародної мобільності та пропонує свою фахову консультаційну допомогу в таких починаннях!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */