Студентка ФБСО відзначена дипломом ІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі робіт зі спеціалізації «Підприємництво»

Shares

Запорукою успішного розвитку економіки будь-якої країни є подолання розриву між наукою та бізнесом. Одним із інструментів подолання такого розриву є активне залучення студентської молоді до вирішення науково-практичних проблем, в тому числі через активізацію наукової діяльності студентів.

Так, у 2020-2021 н.р. ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» було визначено базовим закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво». Всього до участі у Конкурсі було представлено 104 роботи з закладів вищої освіти усієї України. За результатами рецензування, право представляти Житомирську політехніку на підсумковій конференції здобула Гладищук Яна Андріївна, магістрантка кафедри менеджменту і підприємництва.

Під час підсумкової конференції Конкурсу, яка відбулася 22-23 квітня 2021 р. у дистанційному форматі, Яна змогла представити результати власних напрацювань щодо удосконалення управління конкурентоспроможністю АТ «Житомирський маслозавод». Варто відмітити, що робота конкурсантки вирізнялася як науковою складовою, що підтверджується наявністю 4 наукових публікацій за темою дослідження, так й практичною апробацією результатів її дослідження в господарській діяльність підприємств молочної промисловості.

За результатами презентації власних результатів, Яна здобула ІІ місце у Конкурсі, тим самим підтвердивши високий рівень якості наукової роботи. Вітаємо Яну та її наукового керівника к.е.н., доц. К.Є. Орлову, бажаємо подальших здобутків та звершень, творчого натхнення і втілення в практику всіх ідей!

Також висловлюємо щиру подяку організаційному комітету та галузевій конкурсній комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво» за високий рівень організації заходу, професійну та дружню атмосферу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */