Студентка ФБСО – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських робіт зі спеціалізації “Економіка підприємства”

Shares

15-16 квітня 2021 р. на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей зі спеціалізації “Економіка підприємства”.

Державний університет “Житомирська політехніка” на Конкурсі представляла студентка кафедри цифрової економіки та міжнародних економічних відносин Надія Власенко (спеціальність “Економіка”, група ЕПМ-18). За результатами конкурсної оцінки, презентації та захисту роботи на заключній конференції, Надія була нагороджена дипломом І ступеня.

В цілому на конкурс надійшло 95 наукових робіт. На основі обговорення результатів рецензування студентських наукових робіт галузевою конкурсною комісією претендентами на перемогу у Конкурсі було визначено і запрошено до участі у підсумковій науково-практичній відеоконференції авторів 30 студентських робіт.

Вітаємо Власенко Надію та її наукового керівника, к.е.н., доц. Тетяну Мельник з перемогою! Бажаємо нових наукових досягнень та перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

/** * */